Kort om Bonsai Hjørnet

Bonsai Hjørnet blev stiftet i 2010 af Peter Røssel. bonsaihjørnet.dk blev åbnet i december 2010. Ambitionen er at formidle primært stuebonsai til alle danskere. Vi ønsker at give vores kunder så godt et produkt som muligt.

Vi ønsker kun at sælge bonsaitræer, som er levedygtige. Vi arbejder derfor løbende på at forbedre kvaliteten på vores bonsaitræer. Hvis vi selv har problemer med at få en art til at trives er det vores vurdering at disse arter vil volde vores kunder store problemer og vi indstiller derfor salget af disse arter hurtigst muligt. Samtidig er vi på evig jagt efter nye arter.

Vi stiller ingen garantier. Der er tale om levende træer og derfor er der altid en vis risiko forbundet med at købe et bonsaitræ hos os.bonsai butik på Ålekistevej 63 i Vanløse, København
Butikken på Ålekistevej 63 i Vanløse blev åbnet mandag d. 18. november 2013.
 

Har du spørgsmål vedrørende bonsai eller bonsaihjørnet.dk er du altid velkommen til at kontakte os her. Hvis du ønsker at sende et billede til os så send venligst en mail til info@bonsaihjoernet.dk.

Alle produkterne fra hjemmesiden kan ses/købes i butikken
på Ålekistevej 63 i Vanløse(København).

Peter Røssel, ejer af Bonsaihjørnet, har inden han startede Bonsaihjørnet, arbejdet ca. 20 år i IT-branchen primært som systemudvikler og databaseadministrator. Han har bl.a. deltaget i standardisering af diagnostisering af epileptiske anfald i EU. Han har arbejdet for Risø, DTU, Rigshospitalet, Gentofte Sygehus, Københavns Kommune m.fl.

 

 

Se vores vejledninger her

 

Se vores sortiment af bonsaitræer her

 

 

 

 

 


 

Ålekistevej 63, 2720 Vanløse, København, Vis adresse på krak.dk, cvr. 32929923. Info om bonsaihjørnet.dk

Butikken på Ålekistevej 63 i Vanløse har åbent tirsdag-fredag kl. 15 - 18 samt lørdag kl. 12 - 15.
Søndag og mandag lukket.
(Butikken er lukket alle hellighedage samt mellem jul og nytår og fredag efter Kristi Himmelfarts Dag)
Tlf. 50 54 80 62(Besvares kun i butikkens åbningstid).

(Du kan betale med Mobile Pay eller kontanter i butikken på Ålekistevej)

Nordea, regnr. 2137, kontonr. 7554 131 837.