Kort om Bonsai Hjørnet

Bonsai Hjørnet blev stiftet i 2010 af Peter Røssel. bonsaihjørnet.dk blev åbnet i december 2010. Ambitionen er at formidle primært stuebonsai til alle danskere. Vi ønsker at give vores kunder så godt et produkt som muligt.

Vi ønsker kun at sælge bonsaitræer, som er levedygtige. Vi arbejder derfor løbende på at forbedre kvaliteten på vores bonsaitræer. Hvis vi selv har problemer med at få en art til at trives er det vores vurdering at disse arter vil volde vores kunder store problemer og vi indstiller derfor salget af disse arter hurtigst muligt. Samtidig er vi på evig jagt efter nye arter.

Vi stiller ingen garantier. Der er tale om levende træer og derfor er der altid en vis risiko forbundet med at købe et bonsaitræ hos os.

Vi ønsker at være dit foretrukne valg, når du køber stuebonsaitræer og tilbehør til samme. Vores butik vokser organisk og vi tilføjer derfor løbende nye produkter. Er der et produkt som du ønsker, men vi ikke har, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har, med tiden, fået opbygget et godt net af leverandører indenfor bonsai og kan derfor skaffe det meste.


bonsai butik på Ålekistevej 63 i Vanløse, København
Butikken på Ålekistevej 63 i Vanløse blev åbnet mandag d. 18. november 2013.
 

Har du spørgsmål vedrørende bonsai eller bonsaihjørnet.dk er du altid velkommen til at kontakte os her. Hvis du ønsker at sende et billede til os så send venligst en mail til info@bonsaihjoernet.dk.

Alle produkterne fra hjemmesiden kan ses/købes i butikken
på Ålekistevej 63 i Vanløse(København).

Bor du i Storkøbenhavn tilbyder vi ompotning hjemme hos dig. Vi medbringer alle nødvendige remedier til opgaven. Pris 650 kr. alt inklusiv. Har du mulighed for selv at bringe og hente bonsaitræet til os i København er prisen 100-400 kr. pr. træ afhængig af træets størrelse.

Peter Røssel, ejer af Bonsaihjørnet, har inden han startede Bonsaihjørnet, arbejdet ca. 20 år i IT-branchen primært som systemudvikler og databaseadministrator. Han har bl.a. deltaget i standardisering af diagnostisering af epileptiske anfald i EU. Han har arbejdet for Risø, DTU, Rigshospitalet, Gentofte Sygehus, Københavns Kommune m.fl.

 

 

Se vores vejledninger her

 

Se vores sortiment af bonsaitræer her

 

 

 

 

 


 

Ålekistevej 63, 2720 Vanløse, København, Vis adresse på krak.dk, cvr. 32929923. Info om bonsaihjørnet.dk

Butikken på Ålekistevej har åbent tirsdag-fredag kl. 11 - 18 samt lørdag kl. 10 - 14. Søndag og mandag lukket. Tlf. 50 54 80 62.
(Du kan betale med Mobile Pay eller kontanter i butikken på Ålekistevej)

Nordea, regnr. 2137, kontonr. 7554 131 837.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi