Pasning af Polyscias bonsai.  
 
 

Polyscias

(polyscias balfouriana)

1 1
 
 
Beskrivelse
Polyscias stammer fra Sydøstasien. Den udmærker sig ved at have lodret vækst. Hvor andre planter skyder sidegrene vandret ud skyder polyscias grene lige op i luften.
 
Placering
Polyscias er meget fleksibel og kan derfor både stå et sted med fuld sol eller et nordvendt vindue. Også velegnet til sofabordet i halvskygge.
 
Vanding
Mærk med en finger på jorden om den er tør, hvis det er tilfældet så skal planten vandes. Polyscias tåler let udtørring, men må ikke tørre helt ud. Tjek dagligt med fingeren og overbrus den i stedet for at vande i skålen(der er hul i bunden af skålen, hvilket gør overbrusning let). Hvis du ønsker at læse lidt mere om vanding af bonsaitræer så klik her.
 
Gødning

Som med andre stueplanter bør du gøde fra starten af marts til og med oktober. Det optimale for planten er at benytte speciel gødning til bonsai, men hvis du bruger almindelig flydende gødning så brug kun ½ dosis. Gødning bør gives hvert 14 dag.

 
Beskæring
Beskæring kan foretages hele året.
 
Ompotning
Marts til maj.
 
Polyscias som bonsai
Stammen og bladene gør at polyscias hurtigt ligner et gammelt træ. Er meget hårdfør overfår både beskæring og ompotning. Alu-wire kan også bruges uden problemer.
 
Tilgængelighed
Polyscias i forskellige varianter kan købes mange steder. Den viste variant polyscias balfouriana er dog ikke længere tilgængelig i Danmark.
 
 
 
 
 

 


 

Ålekistevej 63, 2720 Vanløse, København, Vis adresse på krak.dk, cvr. 32929923. Info om bonsaihjørnet.dk

Butikken på Ålekistevej 63 i Vanløse har åbent tirsdag-fredag kl. 15 - 18 samt lørdag kl. 12 - 15.
Søndag og mandag lukket.
(Butikken er lukket alle hellighedage samt mellem jul og nytår og fredag efter Kristi Himmelfarts Dag)
Tlf. 50 54 80 62(Besvares kun i butikkens åbningstid).

(Du kan betale med Mobile Pay eller kontanter i butikken på Ålekistevej)

Nordea, regnr. 2137, kontonr. 7554 131 837.

 

nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi